Šampion – 86. i 87. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 86. i 87. epizoda

By  | 

Šampion – 86. i 87. epizoda

86. epizoda: Nesli zatekne Guneša kako tužno razgovara sa svojom pokojnom majkom. Teši ga uveravajući ga da mu Sunin dolazak neće oduzeti ljubav prema njoj. Zafer je zabrinut zbog muškarca kojeg je zatekao sa Selvi, dok ga Firat i Kado teše da je on samo kupac. Tansel preti Suni da će ubiti Kavkaza ako ne odustane od venčanja sa njim. Kerem je radostan što se napokon vraća onome što najviše na svetu voli, boksu. Nurhan nudi Selvi posao koji će joj omogućiti vrhunsku zaradu i ugled.

87. epizoda: Zafer razgovara sa Selvi i pokušava da sazna da li između nje i Nurhana ima nečega. Selvi govori Zaferu da će ga uvek voleti, ali da je nemoguće da ponovo budu zajedno. Zafer obeća pred kamerama da će njegov boksač bez mnogo truda pobediti francuskog boksera, Doukhu. Kavkaza obaveste da je meč otkazan jer su u njegovoj krvi pronađene ogromne količine doping supstance. Tansel saopšti Suni da će spasiti Kavkaza samo ako se ona uda za njega.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno