Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

Indijske Serije

Shakti 393. ep.,Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

By  | 

13.12.2017. – Shakti – Mohini se pretvara da nosi Harak Singovo dete!

Prevod: Maya. 🙂

Prisetimo se ukratko svega iz par prethodnih epizoda: Karina i Ravina su razotkrivene, kao i Guruma. Malika je razočarana i tera ih iz kuće, ali Somija i Harman im oproste i daju drugu šansu. One ostaju da žive u kući zajedno sa njima svima.

Prito je sama i tužna. Ona želi da izbaci Mohini iz kuće, ali je Harak Sing spreči i ošamari. Prito je zgranuta tim potezom, kao i ostali ukućani. Harak Sing je oduvek bio Pritoin lav, njen jedini i najjači štit u životu. Pomogao joj je kada je bila udovica, ali sada…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harak Sing se sada stvarno zaljubio u Mohini. Ona ga je zavela i spavala sa njim. Harak Sing brani Mohini i izbacuje Prito uz kuće, pa viče na nju besno: ,,Slušaj me dobro, Prit! Dok se ne izviniš Mohini, nećeš ući u ovu kuću! A ako ti neko samo proba pomoći, tu osobu ćemo zauvek izbaciti iz kuće!”
Svi su zapanjeni. Mohini krene da sprovodi svoj teror, pravi se da je gazdarica i naređuje svima u kući. Prito stoji ispred vrata Harak Singove kuće još par sati, sa nadom da će Harak doći i lično je uvesti natrag kada shvati grešku. To se ipak nije desilo.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site