Simar - 18.03.2014. - Zmija je blizu Khushi!

Indijske Serije

Simar – 18.03.2014. – Zmija je blizu Khushi!

By  | 

Simar - 18.03.2014. - Zmija je blizu Khushi!

Simar – 18.03.2014. – Zmija je blizu Khushi!

Khushi skida masku i Roli i Simar stoje pred vratima. Ona kaže obje ste tu. One se primiču prema njoj. Simar kaže misllila si od nas napraviti budalu stom maskom. Roli kaže sad ćemo javiti policiji i vidjet ćeš šta će se desiti.Iznenada ona počinje vrištati. To je njen san. Sankal pita jesi li dobro. Ona kaže imala sam loš san. Vidjela sam kako me rođaka izbacuje iz kuće. Khushi kaže moram otići do sluge prije Roli i Simar.

Za doručkom mata ji pita gdje su Sankalp Simar i Sid? Sujata kaže Sid i Sankalp imaju nekog posla i Simar je otišla u kupovinu. Iznenada neko kuca i Khushi kaže pustite me da provjerim. Paket je na njeno ime. Ona se čudi šta je to? Ona vrišti i kaže zmija. Svi su uplašeni. Ona kaže ovo je najbolji način da pregledam papire. Ona ide u Roli-nu sobu i razgleda. Ona nemože da nađe i svi su zbarinuti za zmiju. Mausi ji pita boli li kada zmija ujede. Mata ji kaže nemam iskustva. Sankalp dolazi i pita šta se dešava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Khushi je konačno pronašla. Sankalp dolazi i pita šta se dešava. Ona se okrene i ugleda zmiju blizu sebe. Ona je uplašena i kaže pustime da živim. Ona je veoma uplašena. Ona je bila jedina koju sam pronašla. Svi dolaze. Prem kaže da se niko nije pomakao. Khushi kaže moram nešto učiniti za sebe. Ona počinje da pleše kao zmija. Mausi ji kaže ovo je prvi put da vidim kako ljudsko biće pleše poput zmije. Ona pjeva glupu pjesmu i pleše. Svi se smiju. Shalu kaže šta ona radi? Roli kaže stavi plahtu na zmiju. Svi pitaju Sonia-u da li je dobro. Karuna kaže šta vi radite ovdje. Ona kaže našla sam zmiju. Mata ji kaže uredu idemo svi u tvoju sobu.

Prem i Sankalp dolaze i kaže da je zmija bila u paketu. Mausi ji kaže ko nam je ovo uradio. Prem kaže ja sam provjerio kutiju ali ništa nije pisalo na njoj. Simar kaže ovo mora da je khsuhi neću je pustiti da ode tako lako. Mata ji pita Roli da servira čaj. Jahnvi kaže mata ji ja samo želim provesti vrijeme sama. Mata ji kaže trebamo prihvatiti njen brak, nemam ništa protiv nje da se uda. Mausi ji kaže da ona ima pravo da živi.
Simar ide do jhanvi i kaže zašto si nevoljna da živiš. Cijela porodica želi da živiš. Tvoja porodica želi da zaboraviš prošlost. Anurag i shaureya su različite osobe.

Gledatćete Roli i Simar otvaraju vrata.To je gospođa. Ona kaže zdravo, ja sam mama od Arora-e. Shanti Arora.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site