Srce mafije 136. i 137. epizoda!Zejno nestane!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 136. i 137. epizoda!Zejno nestane!

By  | 

Srce mafije 136. i 137. epizoda!Zejno nestane!
136 epizoda
Ozkan govori Taneru kako mora biti dobar prema Zejnep da bi se dodvorio Hiziru kako bi nastavili sa sprovođenjem daljnih planova. Merjem je razočarana u Hizira jer joj je ponovno naneo istu bol. Nevzat traži od Unala da mu isporuči Ozera. Unal otkriva Jilmazu kako je Ozer naredio Davutovu smrt. Džejlan navodi Hizira da provede vreme sa svojim sinom i tako okreće novonastalu situaciju u svoju korist.
137 epizoda
Ilijas i Alpaslan teraju Mursela da otkrije gde se nalazi Enver, ali on to ne želi otkriti. Enver nagovara Tanera da dovede Zejnep kako bi mogao ucenjivati Hizira. Merjem je zabrinuta da li bi njihov život išao istim tokom da je Hizir znao za sina. Esru muče noćne more nakon gubitka oca. Nakon što sazna da se dete koje nosi može roditi sa invaliditetom, na granici je strpljenja. Nastaje veliki haos nakon što Zejno nestane.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site