Stogodišnje čudo - 11. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 11. epizoda!

By  | 

Harika, nakon što je saznala za Kemala, veoma je potresena i on joj pomogne da pobjegne. Njega Turgut zaustavi i uperi pištolj u njega. Sureja objašnjava ukućanima kod kuće da odlazi na bolničko liječenje. Odlučila je i da ustupi vilu Adnan i preseli se, ali odluka Harike da se ponovo uda za Džema menja sve. Harika se posvađa sa Kemalom, ne zna više ko je on, Ali Tahir ili Ešref. On je muž njene tetke. Nakon toga, Kemal odluči da uzme novi identitet, zvaće se Mehmet. Pored toga, činjenica da se Harika osjeća krivom zbog Sureje i želi da spase vilu i da je ovu odluku donijela iz bijesa prema Kemalu , čini Zeren veoma tužnom, a Džema veoma srećnim. Džanan odlučuje da nastavi sa svojom osvetom i njen poslednji potez će ugroziti živote svih u vili. Na vjenčanju Harike i Džema pojavljuje se neočekivana osoba – njena majka. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site