Stogodišnje čudo - 9. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 9. epizoda!

By  | 

Harika dobija cvijeće od svoje majke za rođendan. Slomljena je i ne zna šta da radi. Kemal je posavjetuje da to cvijeće stavi u vodu. Njena sestra želi da ga baci, bijesne su na majku. Kemal govori Sureji da mora reći istinu, da Harika nije njena nećaka.

Kemal i Harika provode lijep dan daleko od svih i obnavljaju svoju ljubav. Zeren je, s druge strane, veoma zbunjena oko cvijeća koje je njens majka poslala Hariki i traži od Džema pomoć. Ovo ih još više zbližava.

Seraj ne može sakriti svoja osjećanja prema Efeu od Ajsel i Miraj. Džanan je satjerao Turguta u ćošak. Stvari postaju teške za oboje. Adnan povlači neočekivani potez u vezi sa vilom. Nakon ovog poteza, Sureji postaje teško da preuzme kontrolu kod kuće. Džanan dovodi Kemala na njenu lokaciju kako bi poravnali račune i otkriva ko je ona.

Turgut govori Kemalu da je Harika u opasnosti i da će se on pobrinuti za nju. Kada je odvede na jedno mjesto, on uperi pištolj u nju. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site