Tere Ishq Mein Ghayal – od 71. do 74. epizode

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 71. do 74. epizode

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – od 71. do 74. epizode

71. epizoda
Sikander se obruši na Raimu jer mu je upropastila plan i kreće u potragu za Parasmani. Raima ga moli za poslednju priliku da dokaže svou lojalnost. U međuvremenu, Arman se poverava Iši o okolnostima koje su ga primorale da napadne svoje najmilije. Iša je rastrzana između svojih osećanja prema Viru i Armanu nakon što se ovaj vrati. Koga će od njih dvojice izabrati?
72. epizoda
Sikander i preostali Maheš vukodlaci se pretvore u dim i Mehek iskoristi priliku da zarobi njihove moći. Iša pokušava da objasni Armanu da joj namera nikada nije bila da ga prevari sa Virom, srce joj je samo otišlo za njim. Arman ih podrži da budu zajedno.
73. epizoda
Arman odlučuje da žrtvuje svoju ljubav nakon što je Vir izrazio svoja osećanja prema Iši. U međuvremenu, Sikander upućuje vukove i bizone da napadnu Landsdale.
74. epizoda
Raima koristi pepeo sa oborenog stabla da napravi oružje za njihov poslednji napad na Sikandera. U međuvremenu, Vir je šokiran kada vidi kako Armanova duša ulazi u bodež.
Tere Ishq Mein Ghayal” je na Kolors televiziji završena zaključno sa 74. epizodom, ostatak se emitovao na web platformi zvanoj “Jio Cinema“.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *