Vampirski dnevnici - 149. epizoda - "Dani buduće prošlosti"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 149. epizoda!

By  | 

capture-20160411-210337

Ovamo, Stefan zovne Valerie i Damon se javi. Oni tokom razgovora čuju da je Rayna pronašla Stefana i Damon odveže Valerie kako bi učinila čin. Ona počne. Rayna pita Stefana da shvati da je uživao dok mu brata nije bilo i da je bio srećan. Stefan na kraju prizna i Rayna mu govori da to zapamti i iskoristi da bi preživio u ”Phoenix”-u. Ona ubode Stefana, a čin koju Valerie radi se prekine. Rayna, nakon što ubode Stefana, gađa u auto u kom su ML i Nora. Ona označi Noru. ML želi da preuzme znak i Nora joj govori da je preslaba za to i da će umrijeti. Nora recituje svoju omiljenu pjesmu i na kraju one jedna drugoj kažu ”I love you” iskoriste svoje moći i unište ”Phoenix”. Kamen se raspada, a auto u kome su ML i Nora eksplodira i one umiru. Damon i Valerie stižu na mjesto gdje je Stefan. Valerie kaže da je sve zbog nje, dok Damon obećava Stefanu da će naći kamen i osloboditi ga.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site