Vatrene ptice - 18. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 18. epizoda!

By  | 

Merdžan je ranjena i prevezena u bolnicu. Svi su zabrinuti za nju, a Barbar juri napadača. Puca u njegov auto, ali on pobjegne. Gulajše ga grli i Nizam primjeti da su bliski i to mu smeta. On je zatvara u vilu kako bi je zaštitio. Ali ovo ponašanje uzrokuje pobunu kod Gulajše, koja ne može vidjeti svoju sestru. Barbar želi uhvatiti Menderesa, a Čatal napada Menderesa što mu je htio ubiti sina. Barbar je osjeća krivim što je Merdžan stradala zbog njega i više neće moći stati na svoje noge. Vatrene ptice žele osvetu.

Barbar odvodi svoju majku kod Sare i povlači se iz slučaja te priznaje Gulajše da ju je njegova majka uzela iz krevetića i ostavila u smeću. Čatal i Menderes suočavaju se na sudu. A Ali i Zipkin se kunu u osvetu za Merdžan. Ubrzo nakon ovih zakletvi, Menderes je pogođen jednim metkom u glavu. Njegova žena je skrhana. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site