Žena koja nije mogla da voli – od 150. do 152. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 150. do 152. epizode

By  | 

150: Policijski inspektor Villafañe kaže Roheliju da se ne vidi da je iznenađen vešću. Rohelio odgovori da nije imao dokaze, ali da je predosećao da je to istina. Hugo kaže Roheliju da ga je Sintija udarila po glavi i pobegla. Bruno odnese Sintiji novac i konja i kaže joj da se mora skrivati u jednoj njegovoj kući. Gustavo kaže Roheliju da Sintija nije na hacijendi i da nema ni njenog konja, zbog čega joj je život ugrožen jer joj je doktor rekao da ne sme jahati. Dani kaže Rosauri da je Migel morao otići iz Tuxtle jer za dva dana mora biti na sudu te da mu je jako naškodilo to što mu Sintija nije predala sudski poziv.

151: Konsuelo i Margarito se jako razvesele kad vide Maríju na slobodi. Rosaura se iznenadi. María traži od Rosaure ključeve od kuće. Mersedes uplakana kaže Ani Pauli da zna da sve mora reći Gustavu te da se boji da joj neće oprostiti. Ana Paula joj uplakana kaže da bi situacija bila drukčija da su se našli u ono vreme, kaže joj da je Gustavo još voli i da jako pati. Mersedes joj odgovori da se zbog toga oseća još gore. María kaže Rosauri da je Sintija bila jako ljuta zato što je Bruno znao istinu te da mu ju je samo ona mogla reći. Kaže joj da Bruno nije dobrodošao na hacijendu te da dobro pazi šta će mu govoriti jer neće ćutati ako sazna da mu je rekla više nego što je trebala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


152: Kako bi izbegla zatvor, Sintija rastvori ranu sebi. Ana Paula kaže Vanesi da je toliko ružno govorila o njoj, a ona je ispala još gora jer je bila uz Rohelija samo kako bi mu se osvetila i činila sve kako bi ih rastavila, što nije uspela. Kaže da bi tata bio jako razočaran u nju da je živ. Kako bi je uvredila, Vanesa joj kaže da je kopile te da je Federico Galván samo njen otac. Kaže da će, iako Rohelio ne bude njen, činiti sve da im napakosti. Kaže da će za početak morati otići s hacijende i prodati je te da će je ona kupiti jer je želi za sebe. Ana Paula je upozori da se u tom slučaju pripremi jer će tražiti polovinu onog što je ostavio njen otac.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site