Žena koja nije mogla da voli – od 159. do 162. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 159. do 162. epizode

By  | 

159: Bruno kaže Sintiji da se više ništa ne može učiniti i da će biti prebačena u zatvor u Tuxtli te da ne postoji način da pobegne. Ljutit kaže Rosauri da mu mora pomoći i da želi da Ana Paula odustane od postupka jer ne želi da išta oduzme Vanesi. Rosaura mu kaže neka ne bude toliko pohlepan jer će se onda sam pobrinuti da Vanesi oduzme sve. Kaže mu da već upravlja celom Sintijinom imovinom pa neka mu to bude zadovoljština. Rohelio kaže Ani Pauli da se pobrinuo da Migel dobije protekciju u zatvoru. Margarito kaže Roheliju da želi znati šta je učinio Ani Pauli, da se još ljuti na njega. Kaže mu da mu želi pomoći. Vanesa kaže Brunu da će mu jako jeftino prodati celokupnu imovinu samo da ništa ne da Pauli, ali da mu nekim dokumentom mora zagarantovati da će joj sve vratiti. Bruno joj licemeran kaže da je sve što je njegovo i njeno.

160: Advokat Ornelas kaže Roheliju da se Ana Paula želi čim pre razvesti od njega. Rohelio odgovori da će potpisati kad ona pismeno potvrdi da će prihvatiti alimentaciju za Margarita. Margarito kaže Ani Pauli da želi da mu roditelji budu skupa. Ana Paula mu kaže da se to neće dogoditi jer ju je njegov tata jako povredio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


161: Sintija se skloni u Brunovu kuću i kaže mu da joj mora pomoći da se osveti. Kaže da Ana Paula i Rohelio moraju umreti, da će hacijenda biti njena te da će on raspolagati svime dok ona nije onde. Bruno odgovori da će joj pomoći, ali da se mora dobro čuvati, čak i Vanese, koja je jako uplašena jer je policija optužuje za saučesništvo zato što mu je dala novac. Rosaura ima noćne more, u kojima vidi Migela kako je optužuje. I Gustavo i Rohelio pokušavaju ponovno osvojiti Anu Paulu, a ona obojici kaže da je ne pritiskaju. Rohelio predloži Gustavu da se onaj, kojeg Ana Paula ne izabere, povuče zauvek.

162: U poslednjem pokušaju da ga nagovori da je izvuče iz zatvora, Rosaura kaže Roheliju da nije prohodao zato što mu je nakon operacije Bruno ubrizgao previše leka kako bi umro i kako bi Ana Paula nasledila svu njegovu imovinu, koju bi joj on posle oduzeo. Dani kaže Ani Pauli da ide u Mexico City da bude uz Rocío budući da je Macaria odlučila ostati s Ulisesom. Kaže joj da se mora maknuti iz sela jer je sve podseća na Migela i početi zaceljivati svoje rane.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site