Život vredan življenja 31. i 32. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 31. i 32. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 31. i 32. epizoda!

31 epizoda
Elomar izbaci Waguinha iz škole. Alberto predloži Marcosu da objave klasike u jeftinijem izdanju kako bi bili svima dostupni.Paloma se iznenadi kada sazna da je Alberto donirao knjige Aliceinoj školi.Patrick poljubi Gabrielu, ali njoj se to ne dopadne. Vicente ne želi ništa reći majci o Gabrielinoj porodici. Waguinho predlaže kriminalcima da opljačkaju Alberta uz Palominu pomoć. Mario i William razgovaraju o Diogu. Silvana se iznenada pojavi u izdavačkoj kući i pozove Marija na ručak.

32 epizoda

Silvana podstiče Marija da se potrudi oko Nane. Ramon kaže svojim košarkašima da će igrati na svom prvom turniru.Paloma govori Ramonu da će večerati s Albertom. Eric i Diogo planiraju objaviti na internetu lažnu vest o Jesseju Junioru kako bi naštetili izdavačkoj kući.Waguinho se iznenadi kad čuje da će kriminalci opljačkati Alberta. Stefany je dobila zadatak da sledi Palomu i otkrije gde radi. Francisca sazna da Luan traži posao. Kriminalci odluče oteti Palomu i upasti u Albertovu kuću.

Sve epizode serije Život vredan življenja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno