Žrtve ljubavi 9. i 10. epizoda! Silvija prizna Corradu da voli Branda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 9. i 10. epizoda! Silvija prizna Corradu da voli Branda!

By  | 

Žrtve ljubavi 9. i 10. epizoda! Silvija prizna Corradu da voli Branda!
9. epizoda
Tommaso priprema infuziju kako bi Maddaleni pokušao spasiti život i ostaje uz nju da je neguje. Leopoldo pokuša okaljati ugled Annibalea Lucchesija, političkog protivnika njegovog sina Alberta. Odluči mu kopati po prošlosti i preko časne majke Agnese otkrije da Lucchesi često odlazi u posetu nekome u psihijatrijsku bolnicu u Torinu. Corrado pokuša saznati čiji je motocikl na kojem je video svoju ženu i otkriva da je vlasnik dr. Lucches.
10 epizoda
U međuvremenu Silvia i Alessandro razgovaraju s profesorom Forlaninijem, on objasni da za Branda ima nade, ali mora na kliniku u Des Alpesu. Silvia je presrećna, ali Brando odbija njenu pomoć.Silvij je odlučila da mu spasi život, te pokušava da sakupi potreban novac.Corrado nadzire sve pokrete svoje supruge, te se s njom sukobi i optuži je da je ljubavnica Alessandra Lucchesija. Silvia se pokuša opravdati Corradu. Brandovo se stanje pogoršava i život mu visi o koncu, a Silvia je spremna žrtvovati se kako ne bi izgubila voljenog muškarca. Ona prizna Corradu da voli Branda i zamoli ga da joj da novac za njegovo lečenje. Corrada odluči svojoj ženi dati novac potreban za Brandovo lečenje, pod uslovom da se ona zauvek odrekne Branda.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno