Zvezda severnjača - 6. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 6. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 6. epizoda!

Prevod: Maja 🙂

Više nema prepreke za Kuzeja i Jildiz osim njih samih. Jildiz je još jedanput pokazala koliko je zaljubljena u Kuzeja, ali to nije dovoljno prihvatljivo. Ipak, za Kuzeja je ovo prvi put da shvati koliko on znači Jildiz. Ono čega se najviše užasava se dogodi, te on postane zbunjen. Ali stvari počnu da se odvijaju tako brzo da nema ni tren da dobro promisli o svemu. To je zato što se on besprestano muči sa novim mukama.

Devojke i Jildiz čine sve moguće da spase Kuzeja. Ali kad se nešto potpuno neočekivano dogodi, Kuzej uspeva da se spase skroz samostalno. Sad ne postoji nijedna prepreka za Kuzeja i Jildiz izuzev njih samih.

Iako Kuzej zna da je oduvek osećao nešto prema Jildiz, nije spreman to da prizna sebi – a kamoli nekom drugom. Jildiz je takođe veoma svesna njegove zluđenosti. Međutim, ona veruje da će dobiti konačno taj iskaz ljubavi od svog voljenog kad se suoči sa bolnom istinom. Ne bi htela da bude druga žena u bilo čijoj priči, zato će da uradi ono što mora. Opet, niko ne zna šta će Kuzej da uradi.

Sve epiyode yveyda severnjača

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site