Alborada – 39. i 40. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 39. i 40. epizoda

By  | 

Alborada – 39. i 40. epizoda
39. epizoda

Katalina govori Ipoliti da je razgovarala sa Kristobalom koji joj je natuknuo da Rafaelov rodni list ne valja, jer je upisan na Adalhisino ime. Fransisko govori Asunsion da će ucenjivati Huanu kako bi izvukao koliko god može novca. U suprotnom, obelodaniće da Esperansa čeka Diegovo dete. Nakon što mu Felipe kaže da je otac Esperansinog deteta verovatno Diego, Luis pobesni i kaže da će ubiti Diega ako je to istina. Viktorija posećuje oca Ignasija gde se raspituje za svoju ćerku.
40. epizoda
Luis izjavi da će ubiti Diega ako se ispostavi da je on otac Esperansinog deteta. Luis, Felipe i ostali traže Martinovog ubicu. Ipolita se oprašta od porodice i kreće u Verakruz sa Antoniom i Rafaelom. U svađi, Isabel govori Diegu da joj Huana duguje veliki novac, jer joj je pre dvadeset godina njena teta Perpetua dala pozajmicu. Ipolitinu kočiju presretne policija, jer je prijavljena otmica Luisovog sina. Kada odbiju predati malog, policajac udarcem onesvesti Antonija. Pri pokušaju bega slično prođe i Ipolita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site