Alborada – 33. i 34. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 33. i 34. epizoda

By  | 

Alborada – 33. i 34. epizoda
33. epizoda

Antonio govori Huani da je rastavljen. Luis i Kristobal pokušavaju saznati ime bandita koji je ubio Martina. Huana se naljuti na Diega jer je ugovorio posao s Antonijom bez njenog znanja, a on joj odgovara da mu nije potreban ničiji blagoslov. Esperansa moli brata da nagovori Luisa da ostavi Ipolitu, ali Santjago ne želi da se meša u nešto što se njega ne tiče. Katalina moli Asunsion da ništa ne govori Kristobalu jer neće moći da podnese njegovo odbacivanje ako mu se ne sviđa.
34. epizoda
Huana govori Kristobalu da je rekla Katalininim roditeljima da će je uzeti za ženu i bez miraza, a on joj odgovara da mu brak trenutno nije prioritet. Ipolita posećuje Martinovu majku kako bi joj prenela njegovu poruku, a Karmela je otera optuživši je da je ona kriva za njegovu smrt. Zabrinuta Ipolita govori Luisu da je Antonio u gradu i da bi je mogao pronaći. Diego govori Antoniju o Ipoliti ne znajući da mu je ona žena. Iznenađeni Antonio odvrati da je to njegova žena koja je nestala pre tri godine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site