Alborada – 47. i 48. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 47. i 48. epizoda

By  | 


Alborada – 47. i 48. epizoda
47. epizoda

Luis preti Diegu da će ubiti ako otkrije da je on naredio Rafaelovu otmicu. Kada ne uspe da pridobije Marinu, Viktorija zamoli svoju majku Saru da joj pomogne. Katalina otkriva Kristobalu da je zabrinuta zbog duela, a on je uverava da mu se ništa neće dogoditi. Sarini ljudi joj kažu da je za otmicu Luisovog sina verovatno kriva policija, pošto su korumpirani.
48. epizoda
Isabel govori Ipoliti da bi volela da Kristobal ubije Diega, jer je on antipatičan, uobražen i bezobrazan, a za sve je kriva Huana, koja mu previše povlađuje. Huana laže Luisa da je dobila pismo od kidnapera u kojem traže novac u zamenu za Rafaela. Luis govori Ipoliti o Rafaelu, ali joj ne kaže da je on takođe njen sin. Huana naređuje Gaski da pošalje još jedno navodno pismo od kidnapera. U palati se održava dvoboj. Kristobal prvi puca i namerno puca u vazduh. Kada dođe red na Diega, on puca u Kristobala i ozbiljno ga rani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site