Anali - Turske-Serije.Net

Stare serije

Anali

By  | 

Anali
Marijana Montelo je zena mlada i uspesna u svom poslu, ima cerku Andreu sa muzem Danijelom Montjela. Marijana jedne veceri zatice svog muza kako je vara sa njenom rodjakom Sarom.Marijana ljuta i puna besa ulazi u svoj auto i izlazi. Na kapiji je ceka Analia sa pistoljem u ruci i ulazi u kola kod Marijane.Analia je zena koja radi za policiju i dobija tajni zadatak da se prikljuci mafijasu Rikiju Montani.

Riki Montana je mafijas koji je sa Sarom naredio Anali da ubije Marijanu. Anali i Marijana dozivljavaju nesrecu, policija nalazi samo jedno telo i misle da je od Marijane i proglasavaju je mrtvom. Marijanino telo i sliku od Alali nalazi doktor Armando i misli da je Anali . Doktor Armando radi Marijani plasticnu operaciju tako da ona dobija novi izgled lica i novi zivot, jer se Marijana posle te nesrece ne seca nicega.

Nakon nekoliko godina srece muza i on se zaljubljuje u nju, neznajuci da je ona Marijana.Tako Marijana dobiJa novu sansu da bude voljena i da vrati svog muza i cerku.Marijana i Danijel opet imaju probleme i prepreke sa Marijaninom rodjakom Sarom i Rikijem Montanom. Marijana i Danijel uspevaju da prebrode sve. Marijana uspeva da vrati muza i svoju cerku i zive srecno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site