Badtameez Dil - 107. i 108. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 107. i 108. epizoda!

By  | 

107: Meher razmišlja o Abeerovom izazovu. Akšat govori kako je sanjao da mu neko uzima Išana, ne želi Abeera u blizini. Ona govori da će za 8 dana otići. Sutradan, Abeer dolazi kod njih u kuću. Prepire se sa Akšatom. Ode sa Meher. Kuber govori da je poniženje da Abeer moli za ljubav. Madvi govori da je Abeer i griješio, ona razumije Meher. Meher i Abeer dolaze. Madvi ih dočeka i Meher se prisjeti vjenčanja. Abeer je odvede u sobu dekorisanu slikama, koju je on ukrasio. Voli je, i ona će shvatiti da i ona voli njega. On nršto popije i onesvijesti se. Ona vidi da piše da je otrov i paniči. Abeer ustaje i smiruje je. Ona govori da je to loša šala. Kuber priča sa Sašom i govori joj da brine o Abeeru. Ona bi trebala biti njegova snaha.

108: Saši je neugodno, Kuber se izvini. Meher govori Abeeru da bi svako plakao, to je bolesna šala. On joj kaže da prihvati da ga volim ona negira, ali brinr za njega. On sprema jelo za nju i majku. Išan insistira da mu Akšat pomogne, ovaj galami i dijete se rasplače. Akšat se izvinjava. Mali se zatvori u sobu i plače. Pošalje govornu poruku Meher. Ona se šokira kada sazna. Govori da to Akšat nikad ne radi, nešto se desilo. Sve ovo utiče na njenog sina. Odlazi. Madvi je sumnjičava u vezi njihovog odnosa. Meher ode kući, sredi situaciju. Govori da je gotovo sa Abeerom i njom. Abeer pati, Saša ga tiješi. Meher isto pati, grli majku. Tetka joj govori da mora da izabere.
Najava: Tetka poziva Kuber i Madvi na Meherino vjenčanje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno