Konstantina sumnja da postoji nešto između njenog muža i Pantise!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 234. do 238. epizode – Konstantina sumnja da postoji nešto između njenog muža i Pantise!

By  | 

Konstantina sumnja da postoji nešto između njenog muža i Pantise!

234. epizoda

Anastazija se sastaje sa Mettom ali dolazi do ponovnog sukoba koji će im zauvek promeniti živote. Ahil daje veliku svotu novca Sifisu za ono što je on dao Melini. Mett je u šoku kada shvati da je Olga otišla. Anastazia od oca čuje celu istinu. Shvatiće da ju je Dijamantis lagao i počeće da traži istinu. Došao je dan kada će Melina saznati da li je trudna.

235. epizoda

Dijamantis je u problemu jer ne želi da svi saznaju za njegove laži. Pantisa je poludela za Italijanom i tera Dafne i Markusa da ostanu zajedno. Ona saznaje da je Italijan oženjen te ga isteruje. Anastazia želi da kaže Mettu da dete koje očekuje nije od njenog muža već je njegovo ali je Sifis spreči. Minas pita Balice da potpiše papire za razvod jer on želi vezu sa Alis.

236. epizoda

Sifis traži objašnjenje od Angeliki. Lucia je opsednuta sa Sifi. Dijamantis želi da uništi Paulov posao. Adriani će učiniti sve da spoji Olgu i Metta. Manolis želi da uveri Konstantinu da nešto nije u redu između njenog muža i Pantise. Ahil i Melina odlaze kod doktora da saznaju da li je ona trudna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


237. epizoda

Sifis odlazi u očevu kuću po objašnjenje ali će Paul odbiti da kaže bilo sta. Olga će pričati sa Mettom o njihovoj vezi ali će u toku diskusije Mett zamišljati Anastaziju na Olginom mestu. Sifis odlazi da vidi očevu ženu. Samo da bi povredio oca, nateraće Luciu da bude luda za njim.

238. epizoda

Ahil se ponovo loše ponaša sa Sifisom. Veza između Patrokla i Olge se menja. On čuje da je njegov brat povezan sa pljačkom i drugim zločinima. Olga ga moli da zaboravi to što je čuo. Marko tera Dafne da se uda dok Paul vidi promene u Luciji. Konstantina poveže Pantise u slučaj sa Manolisom. Eurdike je napadnuta ali ona i dalje nastavlja da ucenjuje Patrokla.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site