Crna ruža od 63 do 66 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 63 do 66 epizode

By  | 

Crna ruža od 63 do 66 epizode

63 Epizoda

Ajše ne uspeva podneti pritisak u konaku i odluči otići iz njega, Baran donosi radikalnu odluku. Ostali stanovnici konaka, sasvim nesvesni velike opasnosti s kojom su Ajše i Baran suočeni, traže ih po mestima gde se oni ne nalaze. Dok se međusobno obračunavaju, traže osobu odgovornu za beg dece. Stanovnici konaka Šamverdi prolaze kroz težak period.

64 Epizoda

Zbog Baranove odsutnosti Ada prvi put pati, i bez ičijeg se saznanja u sebi bori s Baranom i sa time što oseća kao njegova sestra. Ada će za to vreme podršku pronaći u Serdaru. Ozlem je uverena da su Baran i Ajše pobegli jer se vole. Toliko uverena, zabavlja se u igri koju je sama stvorila, ali i laganim koracima napreduje na putu da postane aginica.

65 Epizoda

Ebru je na novom velikom iskušenju, ali ovaj put nije sama. Vest koju su primili potresla je sve u konaku. Pronađena je barka kojom su Baran i Ajše isplovili. Vest je vrlo bolna, ali zbog nje se između Ebru i Naran dogodilo nešto neočekivano. I dok je Kendal skrhaan zbog te vesti, Sibel se slama i dolazi pred Kendala u drukčijem izdanju. Nakon svega što se dogodilo, Baran ne želi da između njega i Ajše bude tajni. Skupio je hrabrost i obratio se Ajše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


66 Epizoda

Međutim, pravo iznenađenje, koje će u potpunosti promeniti odnose snaga u konaku, sprema Ozlem. Ozlem je vrebala priliku za osvetu, a sad u rukama ima nešto zbog čega je jasno da se Sibel bliži kraj. Ozlem celom konaku na sav glas otkriva Sibelinu i Baranovu tajnu koju je slučajno čula tokom njihovog razgovora. I dok Baran i Ajše, koje je Kendalova greška dovela u nezavidan položaj, prolaze kroz novo iskušenje, Sibil više ne može podneti sve što se događa. Pronađen je Muratov novčanik, a za Kendala počinje nova noćna mora.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site