El Principe - 30. epizoda - Khaleed kidnapuje Fatimu!

El Principe

El Principe – 30. epizoda – Khaleed kidnapuje Fatimu!

By  | 

Fran i Morey iskoriste bjekstvo jednog dječaka da se suoče sa Ismailom i Morey iskopča bombu kada je ostalo par minuta do eksplozije. Ismail odbije da prizna da sarađuje sa bilo kim. Ali saznaju da ovo nije jedini napad. Salman tjera Nayat i ostale djevojke da stave pojas sa eksplozivom, obučene kao konobarice i naređuje im da se ponašaju kao da je sve u redu. Salman aktivira jednu bombu i izazovi strašne posljedice, ima povrijeđenih i mrtvih, a tek je prva eksplozjja. Ali broj poginulih je manje nego što su očekivali teroristi. Khaleed je prodao Marvana da bi on postao šef, ali ne ide sve po planu. Naredi Salmanu da nađe Nayat. Fran je nalazi i govori Moreyu i Fatimi za pojas sa eksplozivom. Nayat im ispriča sve o Khaleedu i Salmanu. Morey uspije da deaktivira njen pojas. Khaleed je oteo Fatimu. Prijeti joj smrću Nayat, a ona ne zna da je Morey spasio, polazi sa njim. Morey vidi kako je Khaleed odvodi i krene za njima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site