Elif - od 1011. do 1018. ep . - Kerem je oslobođen sumnji i pušten na slobodu!

Elif

Elif – od 1011. do 1018. ep . – Kerem je oslobođen sumnji i pušten na slobodu!

By  | 

1011: Madžide je zabrinuta zato što će Humejra sada češće da viđa Ranu, ali Hujemra je odlučna i uvjerava je da nema razloga za brigu. Kimer saznaje da je Mahir dojavio Haktanirima za Ranine namjere i daje mu do znanja da ukoliko ne bude na njenoj strani, biće njen neprijatelj. Ukućani se pripremaju za posjetu Keremu dok Levent pokušava saznati što više o Taškinu, osobi koja je podmetnula lijekove u kamion.
1012: Levent dolazi do novih saznanja i odlazi u zatvor kako bi ubjedio Taškina da povuče izjavu. Za to vrijeme Asli i ostali posjećuju Kerem u zatvoru. Madžide počinje da osjećati da joj lijekovi koje joj Kimet daje na pomažu kao prije. Tufan se nastoji približiti Emirhanu. Asli odlučuje dati otkaz.
1013: Madžidino stanje se pogoršava što navodi Melek da otkrije Humejri sve o bolesti njene majke. Humjera poludi kada sazna da je Asli dala otkaz zbog Rane. Zaprijeti Rani da će je izbaciti iz firme bude li terorisala radnike.
1014: Humejra odlazi kod Asli u nadi da će je ubjediti da se vrati. Emirhan se pita da li da pruži ocu šansu. Kerem je zahvaljujući Leventu oslobođen sumnji.
1015: Kimet čini sve da udalji Melek. Žulide ugleda prsten kod Alev na ruci. Humejra priređuje iznenađenje za radnike. Kerem i Rana se opet raspravljaju.
1016: Melek želi kod Madžide u bolnicu, ali joj Kimet ne dozvoljava. Melek je sve sigurnija da Kimet nešto muti sa lijekovima. Seli se za stalnno u vilu.
1017: Madžide poziva Mahira na večeru. Žulide se odluči distancirati od Šafaka misleći da on želi Alev. Emirhan krije od majke poklon od Tufana. Birdže dobija cvijeće od anonimne osobe. Filiz pita ko je, ali ni Birdže ne zna. Međutim stiže i poklon koji aludira da bi tajni obožavatelj mogao biti Akin.
1018: Parla se želi ponovo vratiti u vilu. Kimet je savjetuje kako da zadobije povjerenje svih. Uspije da nagovori Madžide na usret kako bi joj se opravdala. Akin je razočaran kada Birdže na shvati da je on u pitanju. Šafak želi da razgovara sa Žulide, ali ga ona izbjegava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *