Gorka zemlja 41. i 42. epizoda!

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Gorka zemlja 41. i 42. epizoda!

By  | 

Gorka zemlja 41. i 42. epizoda!
41 epizoda
Zulejha i Jilmaz se nalaze tajno, te ponovo govore jedno drugom o svojim osećanjima.Jilmaz joj obećava da će zajedno pobeći i ponovo započeti svoju ljubav, te da će zaboraviti na svu patnju.Hunkar je razočarana jer je Demir trebao izaći iz zatvora, ali nije jer Šermin nije došla na sudjenje.Sanije pada niz stepenice. Zulejha govori Hunkaru da će se ona i Jilmaz spasiti pre nego što Demir dodje. Prikazana je scena kako Zulejha i Jilmiz beže sa detetom.

42 epizoda
Demir koji je izšao iy zatvora kuje planove o bekstvu. Sanije plače zbog onoga što joj se dogodilo ybog Gafura.Jilmay govori Yulejhi da ne može više da bude odvojen od nje, ynajućI da ga ona voli, dok ga ona moli da se strip još samo malo.Jilmaz se oprašta od Fekelija.Zulejha govori Demiru da obećanje koje mu je dala više ne vredi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site