Gulcemal - 8. epizoda!

Gülcemal - Gulcemal

Gulcemal – 8. epizoda!

By  | 

Deva je ljuta na Gulcemala jer je slomio Armagana samo da bi se osvetio majci. Odlučuje da ne sarađuje sa njim dok ne pokaže svoje pravo lice – lice ranjenog dječaka koji se pretvara da je čudovište da bi se zaštitio. Želi da odloži svo oružje i da se bore radom i trudom, osnivanjem svoje marke. Gulcemal ode, ali posle je dovodi na mjesto gdje je kovčeg u kome je odloženo svo oružje. Deva pristaje da sarađuje sa njim i potpisuju ugovor. Ona stalno traži priliku da mu kaže za Merta, ali je ne nalazi i to ostaje tajna. Organizovana je zabava povodom osnivanja marke i Deva drži govori. Pojavljuje se Zafer.

 Zafer je izgubila sina, Armagan je napustio. Oduzet joj je opštinski tender i suočila se sa veoma ozbiljnom odštetom. Štaviše, cio grad priča iza njenih leđa. Dok ona gubi, Gulcemal pobjeđuje. Kada Zafer ne može da natera Armagana da joj oprosti, sav svoj bijes usmjerava na Gulcemala. Odlučuje da završi posao koji je prošli put ostavila nedovršen. Otima Devu. Ali Gulcemal i Vefa se pojavljuju i Deva puca na otmičara kako bi zaštitila Gulcemala. 

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site