Gulcemal - 9. epizoda!

Gülcemal - Gulcemal

Gulcemal – 9. epizoda!

By  | 

Deva upuca čovjeka i on pada na pod. Ona počne da paniči, postala je ubica. Gulcemal je smiruje. Provjeri i vidi da čovjek nije mrtav te naredi Vefi da ga odvedu u bolnicu. On povede Devu sa sobom i smiruje je. Pita je gdje je Argaman i spasi i njega. On ga krivi za smrt svog oca i dalje što Gulcemala rastužuje. U međuvremenu, Gulendam napada Merta zbog laži i prijeti da će reći bratu sve. On hoće da se ubije te ona odustane od te namjere i pomire se. Gulcemal želi da Deva ostane u kući kao njegova žena. Njen otac se pobuni, neće to dozvoliti i odvede je.

Zafer pozli nakon svađe sa Argamanom i završi u bolnici. Gulcemal dolazi uveče krišom po Devu i odvede je na jezero gdje je zaprosi. Njegova majka mu je rekla da ga nijedna žena neće zavoljeti, ali ona jeste. On njoj vjeruje najviše, bila je spremna ubiti čovjeka za njega. Deva pristaje i radosni se vraćaju kućama.

Došao je dan vjenčanja Gulcemala i Deve. Blistaju od sreće, a posebno ih raduje što je i Argaman došao. Ali Gulcemal za vjenčanim stolom dobija poziv od Zafer i odlazi kod nje. Ona mu kaže istinu o Devi i Mertu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site