Ishq Mein Marjawan - 176. ep. - Dip je živ i vraća se u Raičand kuću

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 176. ep. – Dip je živ i vraća se u Raičand kuću!

By  | 

Kasnije, Pritvi donese stvari Dipove. Roma i Virat drže Arohi koja viče da to ne rade. Roma joj daje baklju, neka zapali ona, on je bio izdajnik. Arohi baci i govori da neće nikada to uraditi. Virat kaže Romi da to ona uradi. Roma uzima. Arohi ih preklinje da ne rade to. Vrišti, plače, doziva Dipa, Roma zapali. Arohi ujede Virata i izvadi Dipovu sliku koja je malo izgorila. Roma viče, šta to radi, opeći će ruke. Arohi uzima sliku, plače i moli ga da joj oprosti. Ni ona nema sreće, on neće saznati koliko ga voli. Voljeće ga do svoje smrti. Grli sliku. Roma govori da vrijeme liječi sve rane, čak i ova rana na srcu njene kćerke će biti izliječena. Zgrabi joj sliku i baci je u vatru. Ali vjetar odnese sliku, ona leti u vazduhu do kapije. Neko otvara kapiju i ulazi, ide ka njima. Slika i dalje leti i doleti taman do te osobe i prekrije joj lice. Osoba skloni sliku i to je Dip. Arohi je srećna.
Najava: Svi su šokirani Dipovim povratkom. Arohi ga zagrli srećna. On je odgurne i uhvati za ruku da ne padne, govori da rana još nije zaliječena.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!