Ishq Mein Marjawan - 438. ep. - Dip uzme mač!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 438. ep. – Dip uzme mač!

By  | 

Zabava počinje. Sve djevojke su tu prekrivenog lica. Domaćin poredstavi Dipa kao Arapina koji će kupiti skupi mač. Doveli su mu tri plesačice. Arohi, Tara i Netra plešu na “Laila” pjesmu. Arohi priđe Dipu. Netra govori svom čovjeku da pazi na sve. Domaćin predstavi svima vlasnika mača. Tara pomiješa nešto u piće, stražar je pita šta radi tu. Ona govori da je slijepa, ne zna gdje je. Arohi vidi mač i pita se ko je taj Arapin.
Rađa govori da ima pored mača u vlasništvu i prsten. Svako ko ga poliže, umre. Dip pokuša da uzme, Arohi shvati da je slijep i poveže da je to Dip.
Svi uzimaju sokove. Tara veli da će njen posao početi kad se onesvijeste. Ali zašto se ništa ne dešava? Netrin čovjek je zamijenio sokove. Dip govori Šeri da moraju započeti plan. Tara gleda u Arohi i veli da zna da je ona. Aukcija počinje, Netra onesvijesti Taru. Dim se raširi po sobi, svi kašlju. Arohi je blizu mača. Dip je uhvati za ruku i govori da ne dira mač. Arohi dodirne i struja je udari. Dip je pokušava probuditi, uzme mač i Arohi.
Nema najave.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno