Ishq Mein Marjawan - 479. ep. - Dip je paralizovan!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 479. ep. – Dip je paralizovan!

By  | 

Dip govori da mora uraditi kako traži, ode i upuca Kiyu. Arohi vrišti, zašto je to uradio. On govori da nema izbora, ne može da žrtvuje toliko ljudi za jednu. Šef zove Dipa i on govori da je ubio Kiyu. Sada mora da mu pusti porodicu. Šef ga pohvali. Dip i Arohi spase Ranjita, Arohi govori da je Dip ubio njenu sestru. Kasnije, Dip i Arohi se nađi, izlažirali su Kiyinu smrt. Neko ih prati. Arohi dolazi kući i dobije poziv. Dip je povrijeđen u sobi i paralizovan je. Vasundra krivi Arohi. Arohi zamišlja da je Dip ozdravio. Arohi brine o Dipu i pomaže mu. On dobije poziv, ona stavi na zvučnik. Šef govori da ga ne može prevariti. Dip ovori da je kukavica, napao je sa leđa. Arohi govori da će se osvetiti. Randir dobije poziv, velika je svijest. Arohi odlazi na to mjesto gdje će biti šef i neki čovjek. Nosi pištolj. Dip je pita da li je sigurna, ona mu govori da joj vjeruje.
Najava: Arohi uperi pištolj u šefa. Govori mu da pokaže lice, ko je on?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site