Karipski cvet 96. i 97. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 96. i 97. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 96. i 97. epizoda!
96 epizoda
Maria Adilia poseti Quirina, ali on odbija njenu pomoć jer je smatra gošćom u svom domu.. Juliano prijavi Helija. Dionisio razgovara s Heliom o planu za beg. Helio pokušava otputovati u Natal, ali policajci mu brane da ode. Amaralina izgubi turiste. Rodrigo joj pomaže da ih nađe. Ester razgovara sa Cristal o dom Rafaelu. Ester poseti Cassiana i razgovara sa njim o Cristal.
97 epizoda
Castro prenosi Heliju Dionisiovu poruku. Narednici razgovaraju o curama i svi priznaju da su u ozbiljnoj vezi. Gđa Viridiana preispituje Carolinu i Linovu ljubav. Helio prizna da je on naredio Samuelovu otmicu. Donato i Bibiana su očajni kada saznaju tu vest. Alberto slavi. Guiomar razgovara sa Marijom Adiliom. Misli da je Candinho Dionisiov sin. Maria ne želi priznati i izmišlja priču. Helio dolazi kući i drsko razgovara sa roditeljima.
Alberto i Dionisio slave svoj uspeh i slobodu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site