Kasautii Zindagii Kay – 39. epizoda – Ronita je Navinova bivša žena?!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 39. epizoda – Ronita je Navinova bivša žena?!

By  | 

U međuvremenu, Anurag je iskoristio priliku što Navina nema da potraži neki dokaz u njegovoj sobi. Pronalazi neku zaključanu kutiju koju pokuša da otvori. Upravo tada, Mohini i Nivedita ga spaze u sobi. Kad uđu unutra, Anurag sakrije kutiju. Mohini ga pita zašto je u Navinovoj sobi. Anurag brzo smisli neku priču. Nivedita mu potom preda poklon i zamoli ga da odnese Prerni. Anurag pristane.
Sa druge strane, Maduri stigne do Ronitine kuće i zaviri unutra kroz prozor. Ronita nešto posumnja kad pogleda u pravcu prozora. Zatvori ga i povuče zavesu.
Vina otvori vrata pristiglom Anuragu i pozdravi ga. Njih dvoje proćaskaju. Vina zamoli Anuraga da ubedi Prernu da se ne uda za Navina. Anurag je uverava da će razgovarati sa Prernom o tome i ode na sprat da je vidi. Otvori vrata sobe i ugleda Prernu kako petlja sa bluzom. Prvo se izvini što upada, a onda je upita može li joj pomoći. Ona klimne glavom. Anurag joj pomogne, romantičan je trenutak.
U sledećoj: Anurag govori Prerni da je osetio nešto…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site