Lucifer - 48. i 49. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 48. i 49. epizoda!

By  | 

48: Život pop pjevačice Axare je ugrožen kada jednog od njenih rezervnih plesača (koji nosi masku i istu odjeću kao Axara) ubije jak vatromet.

Kloi istražuje bez velike pomoći Lucifera, koji je još uvijek zabrinut da će Kloi dovesti u opasnost i pokušava je izbjeći. Ali nudi da sakrije Axaru u Luxu dok se ubica ne pronađe.

Sumnja pada na ludog obožavatelja, koji je ubrzo i sam pronađen mrtav. Zatim na Axarinog menadžera prije nego što dokazi na kraju odvedu Kloi do Axarine bivše prijateljice iz srednje škole i sadašnjeg menadžera turneje.

Pirs je utučen zbog Lucifera koji je odustao od pomoći da umre i zbog činjenice da ni Abel nije mogao da ga ubije. Ela uvjerava Dena da razgovara s njim, što nije dobro, ali čini se da razgovor s Amenadielom pomaže.

Pirs još jednom vjeruje da je Kloi ključ.   Koristi karte za koncert Axare koje je Kloi dobila kao zahvalnicu da je pozove na sastanak (što ona kaže Luciferu).

U međuvremenu, Linda pokušava pomiriti svoje prijateljstvo s Mejz, čak i natjerati Šarlot da posreduje u njihovom sporu, ali Mejz odbija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


49: Godine 1958., Pirs, detektiv iz LAPD-a, dobiva zadatak da istraži serijskog ubicu poznatog kao “Ubica slomljenog srca”.

U sadašnjosti su pronađene dvije nove žrtve koje odgovaraju ubičinom modus operandi. Lucifer sumnja da ima nešto između Kloi i Pirsa. Den kaže pijanoj Mejz da se sabere za Kloino dobro.

Pojavljuje se još žrtava, potvrđujući Pirsovo uvjerenje da je imitator odgovoran. Amenadiel nailazi na Šarlot i Linda mu savjetuje da se drži podalje.

Pirs posjećuje unuku svog partnera iz 1958. i vraća mu dosijee o slučaju. Mejz i Den se svađaju, a Mejz na kraju vrijeđa Triksi nesvjesna da ona stoji iza nje.

Koristeći radio pozivnu emisiju kako bi namjestili zamku Kloi i Pirs predstavljaju se kao varajući par i namame ubicu.  

Šarlot nagovara Amenadiela da joj otkrije istinu. Pirs odlučuje nastaviti vezu sa Kloi sa kojom se Lucifer (za sada) pomirio.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site