Madhubala - 23.06.2014. - Bituu pozli!

Indijske Serije

Madhubala – 23.06.2014. – Bituu pozli!

By  | 

capture-20140623-230345

Madhu kaže da ne može biti u istoj sobi sa tom životinjom. Lela: “Onda idi dole i spavaj tamo. Sve će probuditi ova drama, kome ćemo odgovori. Inače ću ja otvoriti.” Madhu joj pokaže da stane. Radha kaže Madhu da otvori vrata jer će u suprotnom RK razvaliti. Ljudi iz naselja se okupe i RK se žali o Madhu. Lela kaže da ih on vređa, neka otvori vrata. Madhu ne otvara. RK besno razvaljuje vrata i Madhu samo što ne padne, ali je RK spasi uhvativši je za ruku. On potom uđe i zatvori vrata.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

On kaže da mu se spava i legne na sofu. Lela dobije poziv i šokirana je. Madhu pita šta se desilo. Lela pita kako se to moglo desiti. Ona počne da plače i kaže da je Bitu u bolnici, stanje mu je ozbiljno, ide da ga vidi. Madhu kaže da će poći sa njom. RK čuje to. Radha kaže da ako se išta desi Bituu, neću mu oprostiti (RK-u), zašto žečli da ga ubije, neka ga oslobodi.

Inspektor ispriča Leli i Madhu o Bituovom ozbiljnom stanju. Doktor im kaže da Bitu nije dobro: “On ima problem sa bubrezima. Pritisak mu je visok, moramo da ga zadržimo na intezivnoj nezi. Platite mu kauciju, nije dobro da ga vratimo u pritvor nakon oporavka.”

Lela kaže Madhu da oslobodi Bitua ubrzo, moli je da ide sa RK-om. Lela: “Ako se išta desi Bituu, nikad ti neću oprostiti. Ubila si Bai, a sad želiš da i mene učiniš udovicom.” Madhu plače. Lela odlazi da vidi Bitua. Madhu razmišlja šta sad da radi, trebali da se vrati RK-ovoj kući, kako može biti tamo sa čovekom koji ju je silovao. Ona se moli Bogu.

Gledaćete: RK kaže Leli da čim Madhu uđe u njegovu kuću, Bitu će biti slobodan. Madhu besni i kaže RK-u da ga dovede kući. Lela i RK se nasmeše.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site