Mala nevesta 2 - 18. epizoda

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 18. epizoda

By  | 


Mala nevesta 2 – 18. epizoda
Kalpeš uzima Anandinu lutku i ljut je, polomi je. Ratan pita Lilu zašto izgleda tako slabašno i umorno. Lila se prisjeća kako je Buvan pretukao zbog Kalpeša. Kalpeš krije polomljenu lutku koju Anandi traži.
Anandi govori Ratan da joj je lutka nestala. Počnu je tražiti. Ratan umalo otvori ormar gdje je Kalpeš sakrio, ali on se na vrijeme izvuče. Kimđi donosi Anandi drugu lutku. Ratan kasnije nalazi polomljenu lutku kod Kalpeša. Ode i suoči se sa njim. Kalpeš veli da je slučajno. Ratan ga kazni, nema omiljene hrane danas. Premđi dolazi da vidi Anandi, i ona se odmah požali na lutku. Premđi veli da zatvori oči, desiće se magija. Anandi nađe lutku u kućici za lutke. Kalpeš i Đigar ogovaraju Anandi, kako želi pažnju. Anandi im pokazuje lutku. Oni su iznervirani. Kalpeš komentariše Đigaru kako ga Anandi baš nervira, uvijek se samo žali roditeljima. Đigar ga savjetuje da radi šta želi, ali da niko ne sazna. Gopal je spreman i pleše noseći maramu sa Anandi. Đigar je ljut na Anandi.
Narator nam govori da je neophodan zdrav razvoj djece, da se drže dalje od svih oblika predrasuda.
Najava: Đigar govori Anandi da pazi na svoj ton kad priča sa njima. Otkrije joj da su se vjenčali kad je bila mala. Anandi je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site