Mala nevesta 2 - 56. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 56. epizoda!

By  | 

Prolazi 13. dana
Anandi se igra sa lutkama, mnogo su joj nedostajala dok je bila kod Premđija. Sa druge strane, Premđi sa Madi Ba smišlja plan kako da vrati Anandi kući.
Ratan sprema Anandi za školu. Kalpeš žuri i ode sam. A Dingri ide sa Lilom. Kimđi se kupa i ne može odvesti Anandi pa ona odluči da ode sama. Premđi je presretne i govori da joj je donio mnogo poklona. Ona upita da li se vidio sa njenim roditeljima, pomirili su se? On veli da je baš pošao kod njih. Prosjak ih ugleda, Premđi je nagovori da uđe u auto. Otkrije joj da je vodi nazad u njegovu kuću, nedostaje svima. Kalpeš se vrati iz škole ranije, učiteljica nije došla. Nije vidio Anandi u školi. Anandi plače, želi svojoj kući. Premđi veli da će javiti Kimđiju čim stignu.
Najave nema.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site