Mehndi Hai Rachne Waali – 132. epizoda - Mandar je živ!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 132. epizoda – Mandar je živ!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 132. epizoda – Mandar je živ!

Palavi krene nazad sa misterioznim vozačem.
Milind traži od Viđeja i Suločane da pođu s njim na analizu krvi za njegovog prijatelja, međutim Viđej zna da se radi o Ragavu, njemu i Suločani ne pada na pamet da doniraju krv. Milind istakne da vrši odgovornost koja zapravo pripada njemu (Viđeju) jer mu je Ragav zet i čovek koji je puno toga učinio za njih.
Palavi stiže na vreme u Hajderabad i daje krv medicinskoj sestri. Palavi krene da plati vozaču ali je Milind pozove. Vozač je ni manje ni više nego Mandar koji je zapravo živ. Šokiran je kada čuje Palavino ime i odlazi pre nego što se sretne sa Palavi.
Amruta posmatra Farhada.
Doktor obavesti prisutne da se Ragav još uvek nije potpuno oporavio. Sledećih 48 sati su ključni za njega. Palavi šalje članove porodice kući da odmore, ona će ostati u bolnici.
Palavi posmatra Ragava u sobi kako leži bez svesti. Govori da imaju toliko planova da sprovedu, mora da ustane odatle. Počne da plače i moli ga da dođe sebi.
Milind ja zabezeknut kada vidi da je Viđej podelio kuću na dva dela, ljudi koji podržavaju Ragava i Palavi nisu deo njegove porodice. Suločana i Mansi podržavaju Viđeja.
Zabrinuta Đaja savetuje Kirti.
Palavi zagrli Krišnu koja je došla u bolnicu da je podrži.
Nakon što ode, tu se vraća Mandar koji se raspituje o Palavi.
U sledećoj: Palavi shvati da gaji osećanja prema Ragavu i Krišna je savetuje da mu prizna da se zaljubila. Uzbuđena Palavi odlazi da prizna Ragavu da ga voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site