Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Odbačeno siroče ili Udaan – Čakor je slomljena kada sazna istinu o Ranviđeju i njegovom pravom licu. Ona zna da je Ranviđej ustvari psiho i ubica! Nije verovala da je toliko lud da povredi svoju rođenu porodicu zarad uspeha svog plana. Ranviđej glumi da je dobar pred svima, ali je zato svoje pravo lice (‘aaslee cehara’ na hindi jeziku – prim. prev.) pokazao Čakor. Ranviđej uzima pištolj i upuca čak i svoju rođenu sestru, Preeti! Čakor se šokira i uznemiri kad vidi to. Ona oseća kao da je zarobljena u toj kući i reši da pobegne odatle. Dođe na ideju da zatraži pomoć od Kavije. Kavija (Kavya) priča sa Čakor. Čakor saznaje da je Ranviđej ubio Kavijinog muža takođe! Ona traži od Čakor pomoć. Kavija pomaže Čakor i skrene pažnju Ranviđejovim čuvarima koji su kod kuće. Čakor krišom istrčava iz kuće. Ranviđej se kasnije vrati kući i naljuti kada vidi da Čakor nema nigde. Besan je i surovo kazni svoje stražare za to! Čakor posti (povodom praznika ‘Karwachauth’) za Surađa. Ona ga voli i želi da ga što pre vidi kako god. Misli na njega i puno se brine za njega. Kako li je i gde je, pita se stalno..
Hoće li se Surađ i Čakor konačno videti?
Nastavite da čitate! 😉

Imli sanja košmar (za nju) – Sukor (Čakor i Surađ) se vide i srećni su zajedno. Oni se zagrle i smeju. Imli se budi vrišteći i plaši se da se njen san ne ostvari. Imli se zabrine kad shvati da je Surađ saznao njen plan. Surađ pokušava da nađe Čakor nekako.
S druge strane, Ranviđej takođe ljutito i žustro traži Ćakor svuda. Čakor ga vidi i sakrije se od njega, pa brzo pobegne na drugu stranu. Ona ode za Azadgunđ, konačno!
Ranviđej proveri sve automobile i traga za Čakor. Uskoro će svi saznati Imlino i Kamalovo pravo lice! Zlo će biti poraženo!
Imli traži Čakor i želi da je spreči da se vidi sa Surađem. Imlin auto se pokvari, te ona ne uspe da pronađe Čakor.
Šta sledi dalje? Znaćemo uskoro! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno