Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Ishqbaaz – Anika pronalazi način da odvoji Taniju od Šivaja. Anika i Šivaj imaju Taniju između sebe sada. Šivaj nije izgubio pamćenje, ali mora tako samo da se pretvara! Tanija ucenjuje Šivaja da je sluša, jer nikome ne može reći pravu istinu. Tanijin ulazak u ovu seriju nam je još nepoznat. Znamo samo da ona iz nekog razloga ucenjuje i kontroliše Šivaja.
Anika zna da je Šivaj u nevolji, jer ga Tanija ucenjuje. Pokušava nekako da ga spasi i porazi Taniju. Ona daje piće Šivaju i Taniji. Anika se zbuni kad vidi da su Šivaj i Tanija pomešali pića! Uspeva u svom planu. Anika pita Šivaja da joj ispriča sve.
Hoće li Šivaj da ispriča celu istinu Aniki?
U međuvremenu, Baviji nedostaje Rudra. Ona se nije udala za Manava, koji je već u vezi sa nekom drugom. Pinki je srećna jer je Šivaj sada sa Tanijom i i dalje želi da izbaci Aniku iz kuće. Teđ i Đanvi pokušaju da urazume Pinki da je Šivajeva sreća sa Anikom. Šakti se naljuti na Pinki. Oni kažu Pinki da ne prelazi granice ovog puta!

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (YRKKH)
– Kartik i Nera se šale i smeju. Videćemo njihovu romansu u novim epizodama…
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *