Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Ishqbaaz – Anika pronalazi način da odvoji Taniju od Šivaja. Anika i Šivaj imaju Taniju između sebe sada. Šivaj nije izgubio pamćenje, ali mora tako samo da se pretvara! Tanija ucenjuje Šivaja da je sluša, jer nikome ne može reći pravu istinu. Tanijin ulazak u ovu seriju nam je još nepoznat. Znamo samo da ona iz nekog razloga ucenjuje i kontroliše Šivaja.
Anika zna da je Šivaj u nevolji, jer ga Tanija ucenjuje. Pokušava nekako da ga spasi i porazi Taniju. Ona daje piće Šivaju i Taniji. Anika se zbuni kad vidi da su Šivaj i Tanija pomešali pića! Uspeva u svom planu. Anika pita Šivaja da joj ispriča sve.
Hoće li Šivaj da ispriča celu istinu Aniki?
U međuvremenu, Baviji nedostaje Rudra. Ona se nije udala za Manava, koji je već u vezi sa nekom drugom. Pinki je srećna jer je Šivaj sada sa Tanijom i i dalje želi da izbaci Aniku iz kuće. Teđ i Đanvi pokušaju da urazume Pinki da je Šivajeva sreća sa Anikom. Šakti se naljuti na Pinki. Oni kažu Pinki da ne prelazi granice ovog puta!

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (YRKKH)
– Kartik i Nera se šale i smeju. Videćemo njihovu romansu u novim epizodama…
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno