Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Piya Albela – Narenov je život u opasnosti. Puđa ga vidi u ranama i zabrine se. On gubi svest i pada na zemlju. Dah mu se počinje gubiti! Puđa se trudi nekako da ga probudi i oživi. Ona se oseća kao da gubi Narena zauvek i zabrine se. Pogleda nebo i moli se Bogu da joj pomogne. Puđa uspeva da spasi i oživi Narena na vreme!
Devojke, koje je Naren prevario, besne su i zato su probale da ga ubiju i tako mu se osvete. Htele su da ga zakopaju živog, ali nisu uspele zbog Puđe. Puđa odlazi da donese vofu Narenu. Sorbi vidi Narena samog i glumi kao da ga je ona spasila. Ona se pravi da je ona zaslužna za to i vodi ga sa sobom. Puđa se vrati tu sa vodom i vidi da Narena nema nigde.

Santoshi Maa (Majka Santoši)
– Derija odvodi Santoši u bolnicu. Doktor je pregleda i kaže mu da je ona mrtva! Derija je u šoku i odbija da prihvati tu istinu. On ponese Santoši u naručju i dovede je u hram, pa se moli Boginji Santoši majci za njen život. Santoši Majka saznaje za zlo delo Prabala i ljutito reši da ga ubije zato! Ona kaže Boginji Parvati (Maha Kaali) da treba da se Prabal ubije jer je zao. Ona ode da kazni Prabala, a s druge strane je tužna jer je Santoši umrla! Derija veruje u Santoši.
Da li će Santoši Majka (Boginja) da dâ život za Santoši?
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno