Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Dil Se Dil Tak ili skraćeno DSDT (Srce srcu/SS) – Part dolazi do Šorvori i izjavi joj ljubav. Izvini joj se na onom šamaru i moli je za oproštaj. Šorvori glumi da joj nije stalo uopšte do njega. Pravi se da je besna samo. Part je pita zašto se tako ponaša i radi im sve to. Šorvori ipak odbija da ostane sa njim i kaže mu ljutito da ide. Viče na njega besno. On je ubeđuje da pođe kući sa njim, jer mu ona znači ceo svet. Ona mu govori uporno da ide od nje i nikada se ne vraća nazad, želi razvod! On odbija da ode dok mu ona ne kaže istinu. Šorvori zove policiju i prijavi im Parta da je uznemirava. Policija ga odvodi u zatvor!

Part kaže Šorvori da će je uvek voleti do poslednjeh daha i zna da ona njega isto tako puno voli. On je uporan i kaže joj da ga ne može odbaciti od sebe nikada. Oni se puno vole. Šorvori plače neutešno, bespomoćna je. Pratite nove epizode radnim danima! Biće napeto sada…
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *