Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 3 (IPKKND3) – Saša napušta Advejev život… zauvek. Razotkrivena je i ode odatle zajedno sa svojim ocem. Advej je i dalje ljut na Čandni i krivi je, jer ga je odvojila od porodice.
U poslednjim epizodama ove indijske serije saznaćemo detaljnije o svemu tome…
Advej viče da su Čandnini roditelji porazili i ubili njegove roditelje. Čandni saznaje razlog njegove velike mržnje i besa. Misli da ne može da dođe nikako do njegovog srca, izgubila je. Ona pokušava dugo da razreši sve to. Odlazi do svog oca, Jaša, i zahteva odgovor. Prvobitno, Jaš se ničega ne seća. Čandni se trudi na razne načine da ga natera da ispriča sve o prošlosti. Ona ga zamoli da joj pomogne u otkrivanju prave istine.

Pita ga da se seti ko je kriv za ubistvo Devovih roditelja. Jaš pokušava da se seti i razmišlja.. Čandni ga pita uporno da li su oni ubili Devove roditelje, da li je to istina. Jaš odgovara da je to on učinio. Čandni se šokira i rastuži kad čuje to. Jaš sad isprašta za te grehe.. On joj sve ispriča. Priča joj kako je zla Indrani naterala ljude da poveruju da je Devova majka veštica. Čandni je saznala celu istinu sada! Ona žali zbog prošlosti i saoseća se sa Devom. Tužna je… Jaš je takođe veoma tužan, ali zna da više nikako ne promeni prošlost. Čandni reši da kaže istinu Adveju i da takođe ispašta za greške/grehe svojih roditelja. Ona kaže Adveju da mu je uništila život i zato ga zauvek napušta. Čandni pakuje stvari i ode iz kuće. Advej kasnije oseti tugu i veliku prazninu u kući i svom srcu bez nje, pa ode da je traži. On dovodi Čandni natrag kući i oni su srećni zajedno. Prikazani su romantični momenti između njih. U pozadini je indijska lepa romantična pesma ‘Rabba Ve’…..
Divne vesti! 😀
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *