Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Želi da je odvede sa sobom, ali Harman staje u zaštitu Somiji. Harman je njen zaštitnik.. On odbrani Somiju i stavi je iza svojih leđa. Somija je uplašena i gleda u Maliku razočarano. Tužna je. Harman štiti svoju suprugu i vikne glasno: ,,Somija ne ide nikuda! Ona nije vaša ‘Guru majka’ i ne pripada tom udruženju! Somija je moja supruga!” Malika ga ne sluša i naredi Somiji: ,,Tarana, pođi sa nama!”
Somija je u šoku i kaže joj: ,,Grešite.. Ja sam Somija, a ne Vaša Tarana. Ja sam Harmanova Ruža, a ne vaša ‘Guru majka’. Molim vas da idete.. Molim vas pustite mene i Harmana da budemo srećni…”

Harman brani Somiju i svađa se sa Malikom. Malika je razočarana u Somiju i ljuta je veoma. Malika tvrdi: ,,Somija je jedna od nas. Ona je transrodna osoba (‘kinnar’) i mesto joj je među nama!” Somija pokuša da smiri situaciju i urazumi Maliku, ali je ova ne sluša ni minut! Malika uhvati Somiju za ruku. Somija je gleda, pa se onda okrene i gleda Harmana. U pozadini je tužna muzika…. Somija želi da bude sa Harmanom, ali, evo… Zaplače i obeća svom zaštitniku: ,,Gospodine Harmane, budite jaki. Niko ne može da me razdvoji od Vas. Ni one niti bilo ko drugi, znajte to. Vratiće se uskoro Vama. Čekajte me… Molim Vas…”
Harman je tužan i kune se: ,,Niko nas ne može razdvojiti . Niko i ništa na ovom svetu! Niko i ništa!”
Viče. Pati za Somijom. Malika odvodi Somiju sa sobom. Somija postaje njihova ‘Guru Majka’.
Ne… 😰
Da li je ovo kraj Somijine i Harmanove veze… zauvek? Nadamo se da nije. Pratite nove epizode radnim danima na sajtu!
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *