Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Naamkarann – Neil, Avni i Aman zapale ‘Rang Mahal’ i pobegnu odatle. Avniin plan je bio uspešan! Konačno je porazila zlo i kaznila zlu Guruma i Dajavanti. Spasila je sve i dovela ih na sigurno sada. Aman je gurnuo Dajavanti u vatru i ubio ju je, a spasao Avni! Oni gledaju kako ‘Rang Mahal’ gori do temena! Policija stiže tu da uhapse Amana. Neil mora da radi svoju dužnost i uhapsi Amana, ali mu utom i obeća: ,,Spasiću te, jer si se ti na kraju popravio i podržao pravu stranu. Spasao si Avni i pomogao nam da porazimo Dajavanti i Guruma. Zato ću da ti se i odužim.”

Amana odvode u zatvor. Nila i Nano dolaze tu i obraduju se kad vide Avni dobro, pa je zagrle. Avni im ispriča kako je Aman bio na dobroj strani i ubio Dajavanti. Dokazao je time da je stvarno Ešin (Aisha) sin. Neil dovodi Avni kući. Svi su srećni kad ih vide žive i zdrave. Iznenađeni su. Šveta poželi dobrodošlicu Avni i konačno je prihvati iskreno, iz srca! 🙂

Ona se izvinjava Avni. Nije videla njenu dobrotu na vreme, već ju je sramtrala uvek zlom i terala iz kuće. Pogrešila je i priznaje to. Avni je iznenađena i srećna kad čuje to. Šveta se stvarno pokajala i sada obasipa Avni ljubavlju. Ranije ju je mrzela… ali toga više nema!
Avni joj kaže da je Neil otišao da se vidi sa Đuhi. Šveta joj kaže da bude jaka i da ne dozvoljava nipošto Neilu da se viđa sa Đuhi. Hrabri je. Avni joj kaže da su se Neil i Đuhi ranije voleli, ali su sada samo prijatelji i ima puno toga da kažu jedno drugom. Ona veruje svom Neilu. Šveta je savetuje šta da učini iskreno, teši je i hrabri. Ona joj ispriča kroz šta je sve Neil prošao – kako je patio bez Đuhi i onda je zato i otišao u policiju da spašava dobre ljude od zla. Ona pokazuje neke stare stvari, uspomene Avni. Ona joj kaže da je Neil puno voli – Avni je Neilu i sadašnjost i budućnost. Đuhi mu je bila samo prošlost. Ona podeli Neilove tajne sa Avni takođe. Šveta zna koliko se Avni i Neil vole i srećna je zato. Avni nije znala sve te Neilove tajne i drago joj je što to čuje. Šveta zagrli Avni i obeća da će je uvek čuvati i podržavati, kao da joj je majka. Želi da vidi svog sina srećnog i zato ju je prihvatila sada. Ona je shvatila da je Avni Neilova sreća. Avni se obraduje kad vidi to.
I mi smo se obradovali! 😀
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno