Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Woh Apna Sa (WAS – skraćeno) – Niša kaže Aditiji da ako ne može biti njen, neće biti ničiji a pogotovo ne Đanviin. Ona ga povredi. Aditja se zabrine za Đanvi i njen život, misli o njoj. On čita Nišino pismo i sazna da je Đanvi kidnapovana! Aditja pokuša da dođe do Niše i spasi Đanvi. Niša kidnapuje Aditju takođe. Ona je zla i muči ga na razne načine! Ona mu kaže da radi to za njega, svoju ljubav. On joj kaže da ga nikada neće dobiti.

Beyhadh – Arđun shvata da Ajan čini najbolje za Arohi. Zbog Maje, Ajan odvodi malu Arohi iz kuće. Sanđi je bespomoćna i plače. Arđun joj obeća da će uskoro naći i kazniti Maju večno, teši je. Zakune joj se. On pošalje svoj tim ljudi da nađu Maju i ubiju je. Arđun prati Maju i dolazi na neko mesto, ali mu je ona već pobegla. On nalazi tu neki trag o njoj, pa vidi njegovo ime “Arjun” ispisano na zidu u srcu. On shvata da zla i bolesna Maja i dalje igra igre sa njim!
Šta sledi sada?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pratite nas i znaćete sve prvi! Pozdrav svima! 🙂

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *