Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Simar – U novim epizodama ove serije, videćemo veliku proslavu indijskog praznika ,,Karwachauh” (praznik kad žene poste za svoje muževe i samo oni mogu prekinuti njihov post ako ih nahrane nečim – prim. prev.).
Ukućani Baradvađ porodice su u kući i veselo slave ovaj praznik. Staramajka je srećna i blagosilja svoju porodicu. Želi im da budu zauvek srećni. Rošni (Pijuševa žena, Simarina snaja) joj kaže da je sve tanjire stavila na terasi spremno. Staramajka joj kaže da izađu na terasu, kreće/izlazi mesec uskoro. Oni traže i dozivaju Simar. (Gde je Simar? – prim. prev.)

Pijuš pita Prema, svog oca, gde je Simar. Prem kaže da bi Simar trebalo da je tu sa njima ali je nema nigde. Staramajka im kaže da pozovu Simar. Svi oni čekaju Simar kako bi krenuli sa ceremonijama povodom praznika. Pari, Rošni, Sanđu, Kuši i Uma jedva čekaju da prekinu taj post.
Simar dolazi kući konačno i kaže im da je išla da vidi da li mesec dolazi. (Šta li joj to znači? – prim. prev.)

Ona ih pita da krenu sa ceremonijom. Porodica radi ‘puđu’ (molitvu Bogu) i prekinu post na vreme kad je mesec (‘chaand’ na hindi jeziku) izašao na videlo.
Simar radi ‘puđu’ sa Premom. On je primeti da je ona negde ,,odlutala” u mislima i pita je gde je odsutna. Simar mu ne govori ništa. Ona pokušava da porazi zlu Bairavi. Želi da unese mir i sreću zauvek u porodicu.
Hoće li Simar uspeti da održi porodicu srećnu i na okupu usled Bairaviinim zlim planovima? Valjda hoće! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *