Najave za indijske serije - 5. 8. 2018.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 5. 8. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 5. 8. 2018.

Prevod: Maya.

Ishq Subhan Allah:
Kabir i Zara (par ZaBir) se udruže i skupljaju dokaze protiv zlog Mirađa. Nilofar ih vidi i daje im dokaze o tome kako Mirađ prodaje dijamanre. Ona ih zamoli da joj veruju i da provere fajl da vide dokaze. Zara se pita zašto bi Nilofar išla protiv Mirađa kad ga voli. Kabir se obraduje što im Nilofar pomaže. Ode da pojede doručak koji je Nilofar spremila za njih. Zara ga spreči i kaže mu da je sigurno neki otrov ubačen u hranu, Nilofar nije dobra. Kabir joj kaže da ne sumnja u hranu. Zara pokušava da ga zaštiti i kaže mu da će ona prva jesti. Ona pojede malo hrane i glumi pred njim da oseća vrtoglavicu. Kabir se zabrine za nju i pridrži je pitajući se da li je hrana stvarno otrovana. Zara počne da se smeje i kaže mu da se zezala sa njim, hrana je jako ukusna i dobra. Ona ga hrani i briše mu usta. Kabir se nasmeje i privuče je na sebe. Kabir i Zara provode intimne trenutke…

Usput, Elena kaže Zari sa je Zara njen idol. Zara joj govori istinite stvari i put jedne žene, a onda dalje priča: ,,Bitno je imati svoje mišljenje. U našem društvu, bilo je shvatanja i još se uvek ono nazire da su žene naučene da budu beskorisne i samo da su bitne za rađanje dece. Ne bi trebalo da pratimo to ili da slušamo. Mi imamo snagu da promenimo svet. Žene su jače i dosta bolje od muškaraca. One trpe bol pri porođaju i rode dete, nove biće, dar ovome svetu! Moć se krije duboko u nama. Ovo su mudre reči, zar ne?”
Elena je srećna, zagrli je i kaže da će zakačiti ove reči na društvene mreže. Imaćemo prilike da vidimo romansu Zare i Kabira.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno