Najave za indijske serije - 5. 8. 2018.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 5. 8. 2018.

By  | 

Lovely, Amyra i Mohendar dolaze u bolnicu sa namerom da saznaju istinu. (Lovely je Sikandarova supruga, a Amyra joj je kćerka. Njih dve nisu bile dobre osobe, ali su se popravile – prim. prev.)
Amyra se malo naljuti i oseti se ljubomorno kada vidi koliko Sikandar plače i tuguje za Kulfi. Ona misli da je njen tata (Sikandar) ne voli, odbija da priča s njim i ljubomorna je na Kulfi ponovo. Sikandar pokuša da je urazumi, ali se nada najviše da Kulfi bude dobro. Dr izlazi iz sale i kaže mu da je Kulfi trenutno dobro i da će se probuditi ubrzo. Sikandar je zahvalan, ispada da je ovo zamišljao i daje krv Kulfi. Mohendar i Biđi se osećaju krivima zato što su sakrili od Sikandara istinu da je Kulfi njegova i Nimratina ćerka.
(Nimrat je bila prva Sikandarova žena i rodila mu je dete, ali on to nije znao i morao je – zbog pritiska roditelja – da oženi Lovely. Nimrat je imala neizlečivu bolest i umrla. Kulfi takođe ne zna da joj je Sikandar otac – prim. prev.)

Kulfina duša nakratko napušta telo i kaže Sikandaru da bude srećan sa Lovely i Amyrom. Sikandar plače i moli je da se probudi i da ustane. Dr isto plače. Kulfi doživljava kliničku smrt, nalazi se u raju i gleda oko sebe svo to raskočno cveće i leptire pa dugu. Ugleda onda i Nimrat, svoju majku tu, pa potrči ka njoj ali je Nimrat tera od sebe i gura natrag. Kulfi se probudila, Sikandar se obraduje i nasmeje kroz suze. Kulfi gleda Sikandara i misli o svom susretu sa Nimrat. Medicinska sestra zove doktora jer je ovo čudo. Mohendar se obraća Sikandaru da ga sasluša pažljivo, Kulfi je devojčica i ćerka je od…
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno