Najave za indijske serije - 5. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 5. 8. 2018.

By  | 

Saam Daam Sand Bhed (SDDB):
Mandira i Viđej dolaze na puknik. Mandira dovodi tu Bulbul kao slugu, svađa se sa njom i vređa je sa namerom da je ubije.
Viđej glumi ludilo pred Mandirom nožem. Bulbul dolazi tu da ga spasi, ali Mandira snažno odgurne Viđeja tako da se nož zarije u Bulbul. Mandira je htela da ubije Bulbul koristeći Viđeja.
Viđej je u šoku i još ne veruje da je ubio Bulbul. Daje mu injekciju i govori mu da je ubio Bulbul, misli da će sada sve biti u redu kada Bulbul nije tu. Viđej je ljut na sebe. Mandira dovlači Bulbum u džunglu i zakopa je među lišćem. Bulbul se budi i hvata je za nogu, a Mandira uspe da je gurne i da pobegne. Mandira se plaši da je Bulbulin duh tu, vidi je u ogledalu i viče dozivajući Viđeja. Ona se onda okrene, vidi da nema nikog u ogledalu pa reši da ode u džunglu i vidi da li je Bulbulin leš tu. Ona zapali Bulbulin leš, ali se čuje Bulbulin glas kako se smeje i govori da je duša besmrtna. Zla Mandira još viče paniči, pa baci vatru i otrči odatle.

Bulbul je živa i Viđej ju je spasao od požara na vreme. Viđej i Bulbul imaju plan da ubiju Mandiru i da okončaju njeni zlo tako zauvek.
Mandita kupuje pištolj sa namerom da upuca Bulbul i trči u sobu. Ona paniči.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site