Oluja ( La Tempestad) - 74. i 75. epizoda!

Meksicke serije

Oluja ( La Tempestad) – 74. i 75. epizoda!

By  | 

74: Damian dolazi u crkvu i nalazi Estrehecitino dijete na podu i misli da je njegovo. Nereo postupa po naredbi Fulgencia i prereže kočnice popa Tomasa i on završi u provaliji. Marina je iznenađena saznanjem da je otet Damianov i Estrehecitin sin, kao i da je nađen. Ne sviđa joj se Estrehecita, ali sigurno nije kriva za otmicu svog dijeteta. Estrehecita traži ocu novac da ode u Meksiko jer je Damian našao sina. Tvrdi da jr bila trudna kad se desila nesreća na jahti, ali Fulgencio je ubjrđen da je to Ernestov sin i da će više dobiti kao njegova udovica, nego Damianova žena .

75: Hernan ponudi Marini posao u Meksiku. Ona ne zna još šta će, a ima i obaveze u fabrici. On je ubjeđuje, mora misliti na svoje dijete. Neka dođe na prezentaciju, ako je ne bude zanimalo, neće joj više nikada spomenuti. Ona pristaje. Jose donosi ručak Rebeci u krevet i kaže da je želi razmaziti. Ona tvrdi da se ona ne sjeća ničega i nada se da nisu gluposti u pitanju. On je tužan, pita je da li se stvarno ne sjeća njihovog razgovora. Ona potvrdi, a on veli da nije ništa važno svakako. A Rebeka misli u sebi kako se sjeća svega, ali nije sigurna da želi takav odnos kakav on želi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site