Porodica - 13. epizoda - kraj 1. sezone!

Aile / Porodica

Porodica – 13. epizoda – kraj 1. sezone!

By  | 

Ilijas ulazi u napuštenu fabriku gdje njegovi ljudi drže Aslana. Aslan se prisjeća kako se dogovorio sa Hulijom da kaže njegovo ime i kako se udružio sa Ibom i Džihanom da pobjede Ilijasa. Ibo i Džihan dolaze i upucaju Ilijasa. I Aslan je ranjen u ruku. Devin je uplašena i govori Aslanu da je trudna, ali da dijete ne može živjeti u toj porodici. On je zamoli da mu da vremena, sve će srediti. 
Međutim, Ilijas je prije smrti rekao Aslanu da je jedan od njih usvojen, a i baka Seher je to otkrila Devin. Aslana kopka istina i odluči da istraži to. 
Ekrem i Jagmur odluče da se vjenčaju. Aslan saznaje da je Džihan usvojeni sin i predaje Džihanu sve, odlučuje da napusti sve i ode sa Devin. Daje mu i papir DNK analize koji on pocijepa. Potom se suoči sa Hulijom i odlazi sa Devin. Provode lijepe romantične trenutke zajedno. Ilijasova majka ucjenjuje Huliju i saznajemo da Ilijas nije mrtav. Džihan ipak pročita nalaz i saznaje da je usvojen. Odlazi kod Devin na seansu i pobaca sve. Ona mu kaže da prekidaju sa seansama, a on saznaje da je trudna.
Hulija ispriča Ekremovim roditeljima za Jagmurinu prošlost i on odustane od vjenčanja. Takođe kaže Aslanu da je Devin davala seanse Džihanu. A Džihan saznaje da je Jusuf ubio njegove roditelje. Ilijas je ugradio kamere u njihovu kuću gdje je bijesni Džihan. A dolazi i Aslan. Njih dvojica se tuku i Džihan upuca Aslana. Taman kada krene da ga upuca još jednom, pojavljuje se Devin koja upuca Džihana. On pada pored Aslana, a dolazi i Hulija. Sezona završava tako što dva brata leže jedan pored drugog, Devin drži pištolj, a Hulija nijemo posmatra. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site